FIVALLER SL som una empresa especialitzada en obres i serveis de CONSTRUCCIÓ (obra nova, rehabilitacions i manteniment)

La nostra tasca engloba i aprofita les últimes tecnologies per a una CONTSRUCCIÓ SOSTENIBLE AMB OBRA DE NOVA CONSTRUCCIÓ O REHABILITACIONS PARCIALS O INTEGRALS.

La nostra filosofia

La construcció sostenible abasta no només l'adequada elecció de materials i processos constructius, sinó que es refereix també a l'entorn urbà i al desenvolupament. Es basa en l'adequada gestió i reutilització dels recursos naturals, la conservació de l'energia. Analitza tot el cicle de vida: des del disseny arquitectònic de l'edifici i l'obtenció de les matèries primeres, fins que aquestes tornen al medi en forma de residus.

 

Les nostres oficines es troben a la població de Llagostera, al Carrer Tramuntana, 6

FIVALLER S.L. és una empresa constructora amb una llarga trajectòria, amb els seus inicis al any 1972, actualment segona generació de la família LLinas, especialitzada en obres i serveis de construcció d’obra nova i reformes integrals.

La nostra activitat, durant tots aquests anys, ha estat la qualitat en l’execució, eficiència en els treballs realitzats i l’atenció personalitzada amb cada client, aconseguint la seva fidelització, apostant per l’ofici i la feina ben feta.

Actualment disposem de totes les noves tecnologies per a realitzar un rigorós treball, realitzat amb un equip de professionals qualificats, amb una forta filosofia d’equip, joves, enèrgics, convençuts de la nostra activitat sostenible. Creiem que el treball en equip és la millor manera d’oferir solucions fiables, rendibles i sostenibles per als nostres clients.

Ens preocupem dels nostres clients, igual que ens preocupem per la societat i el medi ambient. Gràcies a les seves exigències, avui en dia som una empresa líder en recerca de la innovació i la millora contínua, en el mon de la construcció.

FIVALLER S.L. es una empresa constructora de reconeguda experiència en el sector amb la capacitat per resoldre tot tipus d’obra.  El radi d’actuació es bàsicament a la comarca del Gironès i Costa Brava. però amb una capacitat empresarial a nivell professional i logístic per arribar a altres zones d’actuació.